Aamu -korvakorut, laventeli

45,00 €
−50 %
22,50 €
Ei varastossa

Kuvaus

Trendikäs laventelin sävy tekee näistä Aamu -korvakoruista heleän herkulliset. Ohuen posliiniosion etupuolella esiintyvä poimukuvio luo koruun kiinnostavan varjojen skaalan.

Koosta ja keramiikkamateriaalista huolimatta koru painaa vain n. 6 g.


Koruissa yhdistyy sileäksi hiottu, lasittamaton posliini ja luonnonkaunis, suomalainen visakoivu. Posliini- ja puuosat on valmistettu alusta loppuun käsityönä, minkä ansiosta korun jokainen osa on oma yksilönsä. Myös puuosion satunnaisesti vaihteleva kuviopinta on kuin sormenjälki, joka tekee jokaisesta korusta uniikin.

Korujen puuosien sävyissä tai kuviopinnoissa saattaa esiintyä vaihtelua, joka kuuluu materiaalin luonteeseen.


Materiaalit: Koruissa käytetty visakoivu on ylijäämäpuuta ja Hattulassa tontin raivaamisessa kaadettua visakoivua. Puuosat on käsitelty kestäviksi kasviöljy- ja luonnonvahapohjaisella puuvahalla. Korujen metalliosat ovat allergiavapaata ja tummumatonta kirurginterästä.


Korkeus: 9 cm koukun yläreunasta mitattuna

Leveys: 3,5 cm

Paino: n. 6 g/ yksi koru


Hoito-ohjeet:
Suosittelemme riisumaan korut ennen menoa uimaan, suihkuun/saunaan, urheilemaan tai nukkumaan. Säilytä koruja niiden omassa rasiassaan. Voit puhdistaa koruja kostealla, pehmeällä liinalla, ilman hankausta tai puhdistusaineita. Vältä suihkuttamasta koruihin hiuslakkaa tai muita kemikaaleja.


Toimitus:

Toimitustavat ja toimituskulut: Toimitamme tällä hetkellä tuotteitamme vain Suomeen.

Posti: 4,20 €. Tilauksen koosta riippuen toimitamme tilaukset joko kirjeenä tai pakettina.
Toimitusaika: Toimitusaikamme on n. 27 arkipäivää.