Sylvia -kaulakoru, valkoinen

Varastossa

Kuvaus

Erottuva kaulakoru, joka leikkiin epäsymmetrialla ja -tasapainolla kuin vaaka. Hiotussa posliiniosiossa keskellä pieni porrastus.


Korussa yhdistyy sileäksi hiottu, lasittamaton posliini ja luonnonkaunis, suomalainen visakoivu. Posliini- ja puuosat on valmistettu alusta loppuun käsityönä, minkä ansiosta korun jokainen osa on oma yksilönsä. Myös puuosion satunnaisesti vaihteleva kuviopinta on kuin sormenjälki, joka tekee jokaisesta korusta uniikin.

Korujen puuosien sävyissä tai kuviopinnoissa saattaa esiintyä vaihtelua, joka kuuluu materiaalin luonteeseen.


Materiaalit: Koruissa käytetty visakoivu on ylijäämäpuuta ja Hattulassa tontin raivaamisessa kaadettua visakoivua. Puuosat on käsitelty kestäviksi kasviöljy- ja luonnonvahapohjaisella puuvahalla. Korujen metalliosat ovat allergiavapaata ja tummumatonta kirurginterästä.


Kaulakoru sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi kuvan Aura -korvakorujen kanssa.


Kaulakorun pituus: 55 cm


HUOM! Kaulakoru mahdollista tilata myös lyhyemmällä ketjulla veloituksetta. Tiedustelut info@nanoondesign.fiHoito-ohjeet:
Suosittelemme riisumaan korun ennen menoa uimaan, suihkuun/saunaan, urheilemaan tai nukkumaan. Säilytä korua sen omassa rasiassaan. Voit puhdistaa korua kostealla, pehmeällä liinalla, ilman hankausta tai puhdistusaineita. Vältä suihkuttamasta koruun hiuslakkaa tai muita kemikaaleja.


Toimitus:

Toimitustavat ja toimituskulut: Toimitamme tällä hetkellä tuotteitamme vain Suomeen.

Posti: 5,90 €. Tilaukset toimitetaan pikkupakettina postilaatikkoon.

Toimitusaika: Toimitusaikamme on n. 27 arkipäivää.